Ξεκίνησε κολυμπώντας από την Ναύπακτο και έφτασε στην Αλυκή (βίντεο,φωτο)

Εχθές 2/9/23στην Αλυκή υποδεχτηκαμε τον παγκόσμιο πρωταθλητή Mathieu Bonne ο οποίος ξεκίνησε κολυμπώντας από την Ναύπακτο 31/8 και διανύοντας 131Km συνεχόμενα τερμάτισε στην Αλυκή καταρρίπτοντας το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ. Εκεί τον υποδέχτηκε και πλήθος κόσμου με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος και ιατρός Τάσος Καμουτσης ο οποίος του παρειχε την πρώτη φάση προληπτικού ελέγχου ( μέτρηση πίεσης , ηλεκτροκαρδιογράφημα κλπ) στο ιατρείο της Αλυκής ,ο πρόεδρος και μέλη του συλλόγου Αργώ ,η πρόεδρος και μέλη του συλλόγου γυναικών Αλυκής.

Θέλω προσωπικά ως πρόεδρος της κοινότητας Ξηρονομης να συγχαρώ τον Γιώργο Σκαλη για την πολύτιμη συνεισφορά του στον αθλητή όπου με το σκάφος του μετέφερε προμήθειες( παγάκια κλπ) , τον Τάσο Καμουτση για την άμεση οργάνωση της ιατρικής κάλυψης του αθλητή , τον πρόεδρο του συλλόγου Αργώ κ Μπουζικα για την συνδρομή του, την πρώην νοσηλεύτρια Ελένη Μπρουζα, τον σύλλογο γυναικών Αλυκής αλλά και όλο τον κόσμο που βρέθηκε στην υποδοχή του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Το γεγονός αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Αλυκή μας .

Εχθές αποδείχθηκε το ποσό σημαντικό είναι το πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο μας που ως κοινότητα Ξηρονομης και σύλλογος Αργώ δημιουργήσαμε στην Αλυκή όπου με αγάπη και μεράκι συντηρεί ο ιατρός Ιπποκράτης Κοκκινόπουλος.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Τ.Κ. ΞΗΡΟΝΟΜΗΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

Βίντεο Αικατερίνη Καραΐσκου

Σχετικά